S.C. ALCOR CONSULTING S.R.L. Constanta, este o firma de consultanta care dezvolta solutii optime, adaptate oricarui domeniu de activitate, privind proiectarea si implementarea unor sisteme de management performante, conforme cu directivele europene si standardele internationale de management, care sa ofere conducerii firmei Dvs. solutii inovative pentru sustinerea progresului organizational.

Acestea sunt:
- Sistemul de Management al Calitatii (ISO 9001);
- Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare (HACCP-ISO 22000)
- Sistemul de Management al Mediului (ISO 14001);
- Sistemul de Management al Sigurantei si Sanatatii Ocupationale (OHSAS 18001)

De asemenea acordam si consultanta in domenii mai deosebite, cum ar fi:

- Securitatea obiectivelor economice, culturale, etc.

Obiectivul nostru consta in realizarea unor servicii de management de un inalt profesionalism, care sa aduca satisfactii clientilor nostrii, precum si tututor celor interesati de rezultatele firmei Dvs. Asadar raspundem prompt oricarei solicitari referitoare la configurarea, implementarea si certificarea unui sistem de management competitiv, oferind programe de consultanta dedicate si adaptate in totalitate specificului fiecarui client, in conformitate cu standardele existente.

Prin colaborarea cu firma noastra veti beneficia de:
- siguranta obtinerii certificatului ISO in conditii avantajoase;
- statutul de a fi certificat ISO intr-un timp cat mai convenabil pentru dumneavoastra;
- satisfactia de a rezolva problemele legate de organizarea muncii si responsabilizarea personalului dumneavoastra;
- prestigiul de a va depasi concurenta care nu este inca certificata ISO.

Prin sistemele pe care le punem la punct, oferim clientilor nostri din diverse industrii avantaj concurential pe termen lung. Cum? Prin proiectarea eficienta a proceselor de afaceri din firma Dvs, atat a celor interne cat si a celor externe, legate de relatia Dvs. cu diferiti clienti si furnizori. Cu alte cuvinte, va reducem costurile generate de furnizorii slabi, produsele neconforme, angajatii neseriosi sau clientii nemultumiti.

Echipa S.C. ALCOR CONSULTING S.R.L. este formata din specialisti in managementul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca si in managementul general al organizatiei, specialisti cu experienta bogata, consultanti de specialitate in medicina, siguranta alimentara si legislatie avand pregatire profesionala la nivel de studii postuniversitare in domeniul pe care il stapanesc.

S.C. ALCOR CONSULTING S.R.L. dispune de infrastructura adecvata prestarii serviciilor solicitate, toate acestea fiind menite sa reduca la minimum eforturile Dvs si sa va conduca spre atingerea obiectivelor in cel mai scurt timp. Prin urmare implementarea unui sistem de management reprezinta primul pas facut de Dvs catre integrarea europeana si asigura o buna gestionare a activitatilor societatii, avantaje concurentiale cat si credibilitate in fata partenerilor Dvs de afaceri.

Prin calitatea serviciilor oferite, noi garantam certificarea conformitatii cu cerintele standardelor de referinta (ISO 9001, ISO 22000 - HACCP, ISO 14001, OHSAS 18001) indiferent de organismul de certificare ales de Dvs (CERTIND, SRAC, Simtex-OC, ROCERT, Germanischer Lloyd Certification, T V CERT, SGS, Bureau Veritas Quality International, etc.)

Parteneri

bvqicertindglcrocertsgssimtexsractuv